Investeer in de groeiende economie van Saudi-Arabië: waarom Nederlandse bedrijven kunnen profiteren en hoe DTS Duijn’s Tax Solutions kan helpen

Saudi-Arabië heeft de afgelopen jaren stappen gezet om buitenlandse investeringen aan te trekken, waarbij Nederlandse bedrijven ook kunnen profiteren van de groeiende economie van het land. In deze blog zullen we verkennen waarom investeren in Saudi-Arabië aantrekkelijk kan zijn voor Nederlandse bedrijven en hoe DTS Duijn’s Tax Solutions daarbij kan helpen.

De groeiende economie van Saudi-Arabië

Saudi-Arabië is de grootste economie in de regio het Midden-Oosten en Noord-Afrika (MENA) en ondergaat momenteel een belangrijke economische transformatie als onderdeel van zijn Vision 2030-plan. Het doel van dit plan is om de economie te diversifiëren en de afhankelijkheid van olie te verminderen, evenals om de infrastructuur te verbeteren en nieuwe banen te creëren. Als gevolg van deze inspanningen trekt Saudi-Arabië de laatste jaren meer buitenlandse investeringen aan. Ook het visumbeleid is versoepeld. Op het gebied van mensenrechten wordt langzaam maar zeker vooruitgang geboekt.

Voordelen van investeren in Saudi-Arabië

Er zijn verschillende voordelen voor Nederlandse bedrijven die overwegen om te investeren in Saudi-Arabië, waaronder:

DTS Duijn’s Tax Solutions en investeren in Saudi-Arabië

DTS Duijn’s Tax Solutions is een gespecialiseerd belastingadvieskantoor dat Nederlandse ondernemers en bedrijven kan helpen bij het navigeren van de complexiteit van investeren in Saudi-Arabië. We bieden fiscaal advies en planning bij internationale belastingkwesties. Onze adviseurs zijn regelmatig te vinden in de MENA-regio om Nederlandse ondernemers, bedrijven en investeerder te helpen met zaken doen in regio. Wij zorgen er bovendien voor dat dit op een fiscaal aantrekkelijke manier gebeurt.

Als u wilt sparren over zakendoen of investeren in het Midden-Oosten, neem dan contact op met een van onze specialisten.

Contact

Meer berichten

Neem contact op

Amsterdam – Kleine-Gartmanplantsoen 21
Arnhem – Willemsplein 34
Nederland

E info@duijntax.com
T +31 (0) 88 – 8 387 669

DTS Duijn’s Tax Solutions B.V.
Bank: Rabobank
BIC: RABONL2U
IBAN: NL64RABO0167742167