Passie

Henk van Duijn deelde zijn liefde voor cijfertjes en het recht al vroeg met zijn zoon Hendrik-Jan van Duijn. In 2011 richtten de twee vanuit deze interesses een eigen kantoor op. Inmiddels bestaat DTS uit een dynamisch team van gespecialiseerde belastingadviseurs – stuk voor stuk hoogopgeleid en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Samen staan we klaar voor al onze klanten in binnen- en buitenland. Van Amsterdam tot New York en Singapore.

Persoonlijk

Trots? Dat zijn we het meest op de prettige samenwerkingen met onze klanten. De afgelopen jaren hebben we goede en langdurige relaties opgebouwd, waarin persoonlijk contact en vertrouwen de basis vormen. Dankzij onze persoonlijke dienstverlening en ons specialisme in internationaal belastingadvies zijn we een begrip geworden van student tot CEO.

Visie

Het belastingrecht verandert continu. Wij hebben veel ervaring met complexe belastingvraagstukken en vinden het belangrijk onze klanten te verrassen met vindingrijke oplossingen. Daarbij beperken we ons niet tot oplossingen voor de korte termijn, want dat brengt u niet verder. U wilt dat uw onderneming gezond en winstgevend blijft, ook als de wetgeving verandert.

ons team

Onze adviseurs helpen u graag verder

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Hendrik-Jan van Duijn

International Tax Partner & CEO

Joost de Leeuw

Joost de Leeuw

Tax Partner

Jimmy Cox

Tax Partner

Wefa Ismail

Tax Advisor

Kim Sinnige

VAT Partner