Diensten

Onze toegewijde adviseurs geven u inzicht in mogelijkheden én valkuilen.

Nederlands belastingadvies

De fiscale wetgeving kan een flinke impact hebben op uw onderneming en uw winst. Daarom is het prettig om te weten dat onze adviseurs kennis hebben van belastingrecht op een academisch niveau. Zo hebben we kennis van alle vormen van belasting. We zijn eveneens specialisten in dividendbelasting en vennootschapsbelasting.

Internationaal belastingadvies

Een vermogen of onderneming in het buitenland? Dan staat u voor uitdagende belastingvraagstukken en kansen! Wij adviseren u graag.
Daarnaast begeleiden wij lokaal opererende accountantskantoren op het gebied van vennootschapsbelasting, dividendbelasting en transfer pricing.

Transfer pricing

Als internationaal opererend ondernemer moet u voldoen aan de regels rondom transfer pricing of interne verrekenprijzen. Wij hebben professionals in huis én in ons uitgebreide internationale netwerk die u kunnen adviseren en de nodige documentatie kunnen opstellen.

Fiscaal vertegenwoordiger

Ervaar de voordelen van onze service als fiscaal vertegenwoordiger, perfect voor niet-EU bedrijven actief in Nederland. Onze expertise omvat BTW-registratie en -aangiften, met inbegrip van het aanvragen van Artikel 23-vergunningen, bedoeld om uw cashflow te verbeteren en importprocedures te vereenvoudigen.

Dividendbelasting terugvragen

Deskundige hulp is beschikbaar voor het terugvorderen van te veel betaalde Nederlandse dividendbelasting. Deze service is uitermate geschikt voor zowel binnenlandse als buitenlandse investeerders die mogelijk ten onrechte belasting hebben afgedragen.

Neem contact op

Amsterdam – Kleine-Gartmanplantsoen 21
Arnhem – Willemsplein 34-2
Nederland

E info@duijntax.com
T +31 (0) 88 – 8 387 669

DTS Duijn’s Tax Solutions B.V.
Bank: Rabobank
BIC: RABONL2U
IBAN: NL64RABO0167742167