Een onderneming oprichten in het buitenland

We kunnen u helpen met het oprichten van een onderneming in vele jurisdicties. Ons internationale netwerk draagt bij aan het efficiënt oprichten van een onderneming in het buitenland.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan direct contact met ons op!

We hebben een groot internationaal netwerk dat klaar staat om u op korte termijn te adviseren en te ondersteunen met de integratie van uw onderneming in de gewenste jurisdictie.

Internationaal oprichten van een onderneming

We kunnen u van dienst zijn met het oprichten van een onderneming in de volgende landen:

Onderneming oprichten op Aruba

Op Aruba is het verplicht om een fiduciair directeur en een lokaal vestigingsadres te hebben om er een onderneming op te richten. Aruba is een Caribisch eiland en is onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden. We hebben de juiste notarissen en trustkantoren op het eiland om u te ondersteunen bij het oprichten van uw onderneming. Een onderneming oprichten op Aruba kan op afstand plaatsvinden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het oprichten van een onderneming in het buitenland.

Onderneming oprichten in Australië

In Australië is het verplicht om een fiduciair directeur en een lokaal vestigingsadres te hebben om er een onderneming op te richten. Een onderneming oprichten in Australië is simpeler dan het klinkt. We kennen de juiste notarissen en trustkantoren in Australië om u te ondersteunen bij het oprichten van een onderneming in Australië. Een onderneming oprichten in Australië kan op afstand plaatsvinden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het oprichten van een onderneming in het buitenland.

Onderneming oprichten in Canada

In Canada zijn er twee mogelijkheden om een onderneming op te richten, op federaal (landelijk) niveau of op provinciaal niveau. Verschillende provincies hebben ook verschillende vereisten voor het oprichten van een onderneming. In sommige gevallen is het aanstellen van een fiduciair directeur verplicht, in andere gevallen niet. Doorgaans is het ook vereist om een lokaal vestigingsadres te hebben. Het is minder eenvoudig om op afstand een onderneming op te richten in Canada, maar het is zeker niet onmogelijk als de omstandigheden gunstig zijn. We kunnen u gedurende het gehele proces ondersteunen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het oprichten van een onderneming in het buitenland.

Onderneming oprichten in China

In China is het mogelijk om een onderneming op te richten zonder een fiduciair directeur. Een lokaal vestigingsadres is wel vereist voor de oprichting. We kunnen u gedurende het gehele proces ondersteunen. We hebben de juiste contacten op het vaste land in China om u te ondersteunen bij het opzetten van een onderneming in China. Het is mogelijk om een onderneming in China op afstand op te richten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het oprichten van een onderneming in het buitenland.

Onderneming oprichten op Curaçao

Op Curaçao is het vereist om een fiduciair directeur aan te stellen en een lokaal vestigingsadres te hebben bij het oprichten van een onderneming. Curaçao is een Caribisch eiland en is onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden. Curaçao is met name bekend voor zijn E-gaming vergunning en de mogelijkheden omtrent een Stichting Particulier Fonds (SPF), waarmee vermogen beschermd kan worden. We hebben contacten met de juiste notarissen en trustkantoren op het eiland om u te ondersteunen met het oprichten van uw onderneming op Curaçao. Een onderneming oprichten op Curaçao kan op afstand plaatsvinden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het oprichten van een onderneming in het buitenland.

Onderneming oprichten op Cyprus

Op Cyprus is het mogelijk om een onderneming op te richten zonder een fiduciair directeur aan te stellen. Een lokaal vestigingsadres is wel vereist voor de oprichting van een onderneming op Cyprus. We kunnen u gedurende het gehele proces ondersteunen. We hebben de juiste connecties op Cyprus om u te ondersteunen bij het oprichten van uw onderneming op Cyprus. In sommige gevallen is het vereist dat u fysiek aanwezig bent in Cyprus bij de oprichting van uw onderneming. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het oprichten van een onderneming in het buitenland.

Onderneming oprichten in Duitsland

In Duitsland is het mogelijk om een onderneming op te richten zonder een fiduciair directeur aan te stellen. Een lokaal vestigingsadres is wel vereist voor de oprichting van een onderneming in Duitsland. We kunnen u ondersteunen gedurende het gehele proces. Het opzetten van een onderneming in Duitsland is zeer vergelijkbaar met het opzetten van een onderneming in Nederland. We hebben contacten met de juiste notarissen om u te ondersteunen met het oprichten van een onderneming in Duitsland. Het oprichten van een onderneming in Duitsland kan op afstand plaatsvinden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het oprichten van een onderneming in het buitenland.

Onderneming oprichten in Hong Kong

In Hong Kong is het mogelijk om een onderneming op te richten zonder een fiduciair directeur aan te stellen. Een lokaal vestigingsadres is wel vereist voor de oprichting van een onderneming in Hong Kong. We kunnen u gedurende het gehele proces ondersteunen. We hebben de juiste connecties in Hong Kong om u te ondersteunen bij het oprichten van uw onderneming in Hong Kong. Het oprichten van een onderneming in Hong Kong is vergelijkbaar met het oprichten van een onderneming in China. Het oprichten van een onderneming in Hong Kong kan op afstand plaatsvinden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het oprichten van een onderneming in het buitenland.

Onderneming oprichten in Italië

In Italië is het mogelijk om een onderneming op te richten zonder een fiduciair directeur aan te stellen. Een lokaal vestigingsadres is wel vereist voor de oprichting van een onderneming in Italië. We kunnen u gedurende het gehele proces ondersteunen. We hebben connecties met de juiste notarissen in Italië om u te ondersteunen bij het oprichten van uw onderneming in Italië. In Italië, net zoals in Nederland, is tussenkomst van een notaris verplicht om een onderneming op te richten. Het oprichten van een onderneming in Italië kan op afstand plaatsvinden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het oprichten van een onderneming in het buitenland.

Onderneming oprichten in Malta

In Malta is het mogelijk om een onderneming op te richten zonder een fiduciair directeur aan te stellen. Een lokaal vestigingsadres is wel verplicht voor de oprichting van een onderneming in Malta. We kunnen u gedurende het gehele proces ondersteunen. Malta is een populaire jurisdictie voor gokbedrijven en bedrijven in de maritieme industrie. We hebben connecties met de juiste notarissen om u te ondersteunen bij het oprichten van uw onderneming in Malta. Het oprichten van uw onderneming in Malta kan op afstand plaatsvinden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het oprichten van een onderneming in het buitenland.

Onderneming oprichten in Mexico

In Mexico is het mogelijk om een onderneming op te richten zonder een fiduciair directeur aan te stellen. Een lokaal vestigingsadres is wel verplicht bij de oprichting van een onderneming in Mexico. We kunnen u gedurende het gehele proces ondersteunen. Mexico is een excellente jurisdictie als u uw onderneming wil uitbreiden naar Noord, Midden, en Zuid-Amerika. We hebben contacten met de juiste notarissen om u te ondersteunen bij het oprichten van uw onderneming in Mexico. Het oprichten van uw onderneming in Mexico kan op afstand plaatsvinden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Onderneming oprichten in Myanmar

In Myanmar is het verplicht om een fiduciair directeur aan te stellen en een lokaal vestigingsadres te hebben bij de oprichting van een onderneming. We hebben contacten met de juiste notarissen en trustkantoren om u te ondersteunen bij het oprichten van uw onderneming in Myanmar. Het oprichten van uw onderneming in Myanmar is niet zo ingewikkeld als u wellicht verwacht. Het oprichten van uw onderneming in Malta kan op afstand plaatsvinden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Onderneming oprichten in Polen

In Polen is het mogelijk om een onderneming op te richten zonder een fiduciair directeur aan te stellen. Een lokaal vestigingsadres is wel verplicht bij de oprichting van een onderneming in Polen. We kunnen u gedurende het gehele proces ondersteunen. Poolse ondernemingen hebben als voordelen dat er lagere lonen, huurprijzen en andere kosten zijn, terwijl dezelfde gunstige EU-regels kunnen worden toegepast. We hebben contacten met de juiste notarissen om u te ondersteunen bij het oprichten van uw onderneming in Polen. Het oprichten van uw onderneming in Polen kan op afstand plaatsvinden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Onderneming oprichten in Rusland

In Rusland is het verplicht om een fiduciair directeur aan te stellen en een lokaal vestigingsadres te hebben bij de oprichting van een onderneming. We hebben contacten met de juiste notarissen om u te ondersteunen bij het oprichten van uw onderneming in Rusland. Een onderneming in Rusland is een efficiënte manier om de Centraal-Aziatische en de Kaukasische markt te betreden, de Russische markt zelf niet te vergeten. Het oprichten van uw onderneming in Rusland kan op afstand plaatsvinden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Onderneming oprichten in Singapore

In Singapore is het verplicht om een fiduciair directeur aan te stellen en een lokaal vestigingsadres te hebben bij de oprichting van een onderneming. We hebben contacten met de juiste notarissen en trustkantoren om u te ondersteunen bij het oprichten van uw onderneming in Singapore. Het oprichten van een onderneming in Singapore is zeker het overwegen waard als u uw onderneming uit wil breiden in Zuidoost-Azië. Het oprichten van uw onderneming in Singapore kan op afstand plaatsvinden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Onderneming oprichten in Slowakije

In Slowakije is het mogelijk om een onderneming op te richten zonder een fiduciair directeur aan te stellen. Een lokaal vestigingsadres is wel verplicht bij de oprichting van een onderneming. Slowaakse ondernemingen hebben als voordelen dat er lagere lonen, huurprijzen en andere kosten zijn, terwijl dezelfde gunstige EU-regels kunnen worden toegepast. We hebben contacten met de juiste notarissen om u te ondersteunen bij het opzetten van uw onderneming in Slowakije. Het oprichten van uw onderneming in Slowakije kan op afstand plaatsvinden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Onderneming oprichten in Spanje

In Spanje is het mogelijk om een onderneming op te richten zonder een fiduciair directeur aan te stellen. Een lokaal vestigingsadres is wel verplicht bij de oprichting van onderneming in Spanje. We kunnen u gedurende het gehele proces ondersteunen. Spanje is een perfecte keuze voor ondernemers die hun onderneming willen uitbreiden naar de Zuid-Europese markt. We hebben contacten met de juiste notarissen om u te ondersteunen bij het oprichten van een onderneming in Spanje. Het oprichten van uw onderneming in Spanje kan op afstand plaatsvinden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Onderneming oprichten in Thailand

In Thailand is het mogelijk om een onderneming op te richten zonder een fiduciair directeur aan te stellen. Een lokaal vestigingsadres is wel verplicht bij de oprichting van een onderneming in Thailand. Het oprichten van een onderneming in Thailand is zeker het overwegen waard als u uw onderneming uit wil breiden in Zuidoost-Azië. We kunnen u gedurende het gehele proces ondersteunen. We hebben contacten met de juiste notarissen om u te ondersteunen bij het oprichten van uw onderneming in Thailand. Het oprichten van uw onderneming in Thailand kan op afstand plaatsvinden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Onderneming oprichten in Turkije

In Turkije is mogelijk om een onderneming op te richten zonder een fiduciair directeur aan te stellen. Een lokaal vestigingsadres is wel verplicht bij de oprichting van een onderneming in Turkije. We kunnen u gedurende het gehele proces ondersteunen. Een Turkse ondernemer kan goed dienen als brug tussen uw EU entiteiten en uw Midden-Oosterse entiteiten. We hebben contacten met de juiste notarissen om u te ondersteunen bij het oprichten van uw onderneming in Turkije. Het oprichten van uw onderneming kan op afstand plaatsvinden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Onderneming oprichten in de Verenigde Arabische Emiraten

In de Verenigde Arabische Emiraten zijn het hebben van een geregistreerde (lokale) vertegenwoordiger, een lokaal vestigingsadres en een lokale sponsor verplicht om een onderneming op te richten. We hebben de juiste contacten om u te ondersteunen bij het oprichten van een onderneming in de Verenigde Arabische Emiraten. Er zijn verschillende opties bij het oprichten van een onderneming in de Verenigde Arabische Emiraten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een zogeheten free zone onderneming op te richten, die bepaalde fiscale voordelen geniet. Het oprichten van uw onderneming in de Verenigde Arabische Emiraten kan op afstand plaatsvinden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Onderneming oprichten in het Verenigd Koninkrijk

In het Verenigd Koninkrijk is het mogelijk om een onderneming op te richten zonder een fiduciair directeur aan te stellen. Een lokaal vestigingsadres is wel verplicht bij het oprichten van een onderneming. Het oprichten van een onderneming in het Verenigd Koninkrijk biedt enkele voordelen voor ondernemers die hun aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk niet willen verliezen als gevolg van de Brexit. We kunnen u gedurende het gehele proces ondersteunen. We hebben de juiste contacten om u te ondersteunen bij het oprichten van uw onderneming in het Verenigd Koninkrijk. Het oprichten van uw onderneming in het Verenigd Koninkrijk kan op afstand plaatsvinden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Onderneming oprichten in de Verenigde Staten van Amerika

Bent u van plan om een onderneming op te richten in de Verenigde Staten van Amerika? In de Verenigde Staten van Amerika gelden per staat verschillende regels voor de oprichting van een onderneming. We hebben de juiste contacten om u te ondersteunen bij het oprichten van een onderneming in de Verenigde Staten van Amerika. Het oprichten van uw onderneming in de Verenigde Staten van Amerika kan in de meeste staten op afstand plaatsvinden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Onderneming oprichten in Zuid-Amerika

Bent u van plan om uw onderneming uit te breiden naar de Zuid-Amerikaanse markt? In Zuid-Amerika verschillen de regels voor het oprichten van een onderneming per land. We hebben de juiste connecties om u efficiënt te kunnen ondersteunen bij het oprichten van uw onderneming in Zuid-Amerikaanse landen (inclusief Argentinië, Brazilië, Colombia, Chili, etc.). Onze medewerkers spreken Spaans, waardoor wij efficiënt kunnen corresponderen met Zuid-Amerikaanse service providers en overheidsinstanties. Het oprichten van uw onderneming in kan in de meeste Zuid-Amerikaanse landen op afstand plaatsvinden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Onderneming oprichten in Zwitserland

In Zwitserland is het verplicht om een fiduciair directeur aan te stellen en een lokaal vestigingsadres te hebben bij de oprichting van een onderneming. Het oprichten van een onderneming in Zwitserland is snel en efficiënt (kan in 2 weken tijd). De Federale overheid van Zwitserland biedt daarnaast verscheidene fiscale voordelen aan bepaalde buitenlandse ondernemingen. We hebben connecties met de juiste notarissen en trustkantoren om u te ondersteunen bij het oprichten van uw onderneming in Zwitserland. Het oprichten van uw onderneming in Zwitserland kan op afstand plaatsvinden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u een onderneming oprichten in het buitenland? Neem dan nu contact met ons op! Ons team van experts staat klaar om u te helpen met alle juridische, fiscale en administratieve aspecten van internationaal ondernemen.

Meer berichten

Neem contact op

Amsterdam – Kleine-Gartmanplantsoen 21
Arnhem – Willemsplein 34-2
Nederland

E info@duijntax.com
T +31 (0) 88 – 8 387 669

DTS Duijn’s Tax Solutions B.V.
Bank: Rabobank
BIC: RABONL2U
IBAN: NL64RABO0167742167