Voetballer en Belasting

Iedereen kent de verhalen over de Spaanse belastingdienst die spelers als Di María en Messi enorme boetes oplegt. Dit is een direct gevolg van slecht fiscaal advies. Messi ging er natuurlijk vanuit dat hij professioneel geadviseerd werd, maar dit was duidelijk niet het geval, waardoor hij zelfs veroordeeld is tot gevangenisstraf (die hij gelukkig niet hoeft uit te zitten).  Dit is niet alleen Messi’s probleem. Veel mensen met een hoog inkomen werken hard, en hebben dus zelf geen tijd om zich te verdiepen in de details van de belastingwetgeving. Ze zijn afhankelijk van goed advies.

Veel profvoetballers verdienen veel geld en betalen veel belasting. Toch hebben lang niet alle voetballers een belastingadviseur, omdat ze ervan uitgaan dat hun club of hun zaakwaarnemer dit voor ze regelt. Ben je voetballer, en heb je het gevoel dat je te veel belasting betaalt, in Nederland of in het buitenland? Of vermoed je dat het belastingadvies dat je krijgt niet deugt? Wij kunnen je belastingpositie analyseren en adviseren over hoe je minder belasting betaalt en meer overhoudt nu, én na je carrière.

Dit geldt niet alleen voor het salaris van je club, maar ook voor sponsor- en advertentie-inkomsten. Bovendien wil je misschien al tijdens je carrière investeren in bijvoorbeeld vastgoed, of een eigen onderneming. Ook daarover kunnen wij adviseren.

Tot slot zijn we flexibel: we zijn gevestigd in Amsterdam, maar kunnen naar de stad komen waar jij speelt. Neem vrijblijvend contact op per e-mail of telefoon.

Meer berichten

Neem contact op

Amsterdam – Kleine-Gartmanplantsoen 21
Arnhem – Willemsplein 34
Nederland

E info@duijntax.com
T +31 (0) 88 – 8 387 669

DTS Duijn’s Tax Solutions B.V.
Bank: Rabobank
BIC: RABONL2U
IBAN: NL64RABO0167742167