Participation exemption Netherlands

Advies nodig voor participation exemption Netherlands?

Participation exemption Netherlands advies nodig? Heeft u een internationaal opererende onderneming in Nederland of het buitenland? Zoekt u een belastingadviseur die u kan helpen bij participation exemption Netherlands? Wilt u weten of uw bedrijf in aanmerking komt voor deelnemingsvrijstelling en wilt u deze optimaal benutten? DTS Duijn’s Tax Solutions heeft de expertise om u deskundig te adviseren op het gebied van nationale en internationale belastingen. Onze adviseurs zijn specialisten op het gebied van dividendbelasting en vennootschapsbelasting. Deelnemingsvrijstelling is een fiscale regeling in de Wet op de vennootschapsbelasting. Het is één van de belangrijkste faciliteiten die de vennootschapsbelasting biedt aan vennootschappen bij een holdingstructuur. De achtergrond van de deelnemingsvrijstelling is dat de wetgever wil voorkomen dat er dubbele belasting plaatsvindt; de winst die al eerder is belast bij een dochtermaatschappij wordt niet nog een keer belast bij de moedermaatschapij. Bij winsten gaat het bijvoorbeeld om ontvangen dividend en om winst bij verkoop van een deelneming. Aan Participation Exemption Netherlands zijn bepaalde voorwaarden verbonden. Onze fiscalisten weten precies wanneer de deelnemingsvrijstelling wel of niet van toepassing is. Ook als u een buitenlandse deelneming hebt kunnen onze fiscalisten kijken of u in aanmerking komt voor deelnemingsvrijstelling.

Specialist participation exemption Netherlands

Op zoek naar een specialist op het gebied van Participation exemption Netherlands? Onze adviseurs zijn specialisten op het gebied van dividendbelasting en vennootschapsbelasting. De fiscale wetgeving kan een flinke impact hebben op uw onderneming en uw winst. Het maakt niet uit of uw bedrijf in Nederland is gevestigd of daarbuiten, u kunt overal ter wereld onze deskundige hulp ontvangen op het gebied van nationale en internationale belastingen. Ook van de Wet op de vennootschapsbelasting participation exemption Netherlands zijn onze adviseurs tot in detail op de hoogte en zij zullen voor u uitzoeken wat fiscaal gezien het meest lucratief voor u is. Omdat wij zijn aangesloten bij meerdere internationale netwerken kunt u overal ter wereld gebruik maken van onze hulp bij uw belastingvraagstukken.

Heldere communicatie bij participation exemption Netherlands

Waarom zou u kiezen voor DTS Duijn’s Tax Solutions? Wij hebben visie, daadkracht en een persoonlijke aanpak. Wij zijn betrokken bij de ontwikkelingen in ons vakgebied en bij uw onderneming. Wij communiceren helder en bieden toepasbare adviezen voor uw participation exemption Netherlands. Uw wensen en budget zijn leidend voor ons en wij denken in oplossingen. U kunt op onze fiscalisten vertrouwen. Zij weten gebruik te maken van de vele mogelijkheden die er zijn om voor uw onderneming belasting te besparen en zij houden daarbij rekening met de Nederlandse en internationale wet- en regelgeving. Als u contact met ons zoekt dan reageren wij binnen 24 uur en meestal nog op dezelfde dag!

Neem contact op

Amsterdam – Kleine-Gartmanplantsoen 21
Arnhem – Willemsplein 34-2
Nederland

E info@duijntax.com
T +31 (0) 88 – 8 387 669

DTS Duijn’s Tax Solutions B.V.
Bank: Rabobank
BIC: RABONL2U
IBAN: NL64RABO0167742167