Dividend tax Netherlands

Advies nodig voor dividend tax Netherlands?

Op zoek naar een specialist op het gebied van dividend tax Netherlands? Heeft u een internationaal opererende onderneming in Nederland of in het buitenland? Zoekt u een belastingadviseur die u kan helpen bij dividend tax Netherlands? Dan bent u bij DTS Duijn’s Tax Solutions aan het juiste adres. Onze ervaren fiscalisten kunnen u deskundig adviseren op het gebied van nationale en internationale belastingen. Zij zijn specialisten op het gebied van dividendbelasting en vennootschapsbelasting. In veel gevallen wordt dividendbelasting standaard te veel ingehouden. In veel situaties wordt er onterecht of te veel Nederlandse dividendbelasting ingehouden. Daarnaast gebeurt het vaak dat na terechte inhouding van dividendbelasting er toch nog de mogelijkheid is op teruggaaf van Nederlandse dividendbelasting. Onze adviseurs kunnen u helpen om de Nederlandse dividendbelasting terug te vragen. Het maximale Nederlandse tarief dividendbelasting is 15%. Onze specialisten kunnen beoordelen of u recht heeft op teruggaaf. Heeft u een dividenduitkering ontvangen waarover Nederlandse dividendbelasting is ingehouden. Wij zoeken graag voor u uit of u recht heeft op teruggaaf.

Specialist dividend tax Netherlands

Een advies nodig op het gebied van dividend tax Netherlands? Onze adviseurs zijn specialisten op het gebied van dividendbelasting en vennootschapsbelasting. De fiscale wetgeving kan een flinke impact hebben op uw onderneming en uw winst. Het maakt niet uit of uw bedrijf in Nederland is gevestigd of daarbuiten, u kunt overal ter wereld onze deskundige hulp ontvangen op het gebied van nationale en internationale belastingen. Omdat wij zijn aangesloten bij meerdere internationale netwerken kunt u overal ter wereld gebruik maken van onze hulp bij uw belastingvraagstukken. Op al uw vragen over dividend tax Netherlands geven wij u graag antwoord. Over dividendbelasting is altijd veel discussie geweest. Het kabinet heeft besloten om de dividendbelasting niet af te schaffen maar de komende jaren zullen de belastingtarieven wel veranderen. Wij weten precies wat de gevolgen zullen zijn voor uw onderneming. U kunt van ons creatieve en proactieve oplossingen verwachten.

Persoonlijke aanpak

Waarom zou u kiezen voor DTS Duijn’s Tax Solutions? Wij hebben visie, daadkracht en geloven in een persoonlijke aanpak. Wij zijn betrokken bij de ontwikkelingen in ons vakgebied en bij uw onderneming. Wij communiceren helder en bieden toepasbare adviezen voor uw belastingaangifte. Uw wensen en budget zijn leidend voor ons en wij denken in oplossingen. U kunt onze fiscalisten vertrouwen, zij weten gebruik te maken van de vele mogelijkheden die er zijn om voor uw onderneming belasting te besparen en houden daarbij rekening met de Nederlandse en internationale wet- en regelgeving. Als u contact met ons zoekt dan reageren wij binnen 24 uur en meestal nog op dezelfde dag!

Neem contact op

Amsterdam – Kleine-Gartmanplantsoen 21
Arnhem – Willemsplein 34-2
Nederland

E info@duijntax.com
T +31 (0) 88 – 8 387 669

DTS Duijn’s Tax Solutions B.V.
Bank: Rabobank
BIC: RABONL2U
IBAN: NL64RABO0167742167