Vacatures

Over ons

DTS Duijn’s Tax Solutions levert hoogwaardig juridisch advies op het gebied van Nederlandse vennootschapsbelasting, dividendbelasting en inkomstenbelasting. Wij richten ons met name op internationaal opererende ondernemingen en grensoverschrijdende projecten. Onze klanten waarderen onze toewijding aan klanttevredenheid. Klanttevredenheid zien wij dan ook als het beste ijkpunt voor het meten van ons succes.

Functieomschrijving

Als student-stagiaire bij DTS ga je al vanaf de eerste dag aan de slag met het onderzoeken van interessante fiscale vraagstukken, het uitwerken van adviezen en het opstellen van aangiftes. Je wordt actief betrokken in de advisering van onze cliënten en wordt daarin begeleid door een jong en dynamisch team. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

Wie zoeken wij?

Voor ons kantoor in Arnhem zijn wij op zoek naar een ambitieuze en sociaalvaardige student in de richting fiscaal recht of fiscale economie. Jij:

Wij bieden jou:

Spreekt deze stage jou aan en lijkt het je leuk om ons team te versterken? Stuur dan jouw motivatie, cv, cijferlijst en eventuele stagebeoordelingen naar: client.team@duijntax.com.

Neem contact op

Amsterdam – Kleine-Gartmanplantsoen 21
Arnhem – Willemsplein 34
Nederland

E info@duijntax.com
T +31 (0) 88 – 8 387 669

DTS Duijn’s Tax Solutions B.V.
Bank: Rabobank
BIC: RABONL2U
IBAN: NL64RABO0167742167