Opleiding

Wefa is in 2015 begonnen met haar studie Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en heeft vervolgens een master Fiscaal Recht gevolgd. Ze verdiepte zich ook in Transfer Pricing en volgde diverse cursussen op dit gebied.

Carrière

In 2020 is Wefa gestart als stagiair bij DTS Duijn’s Tax Solutions. Na haar stageperiode bij DTS is ze aan de slag gegaan als paralegal en daarna gepromoveerd tot Junior Tax Advisor. Gedurende deze periode heeft ze ook verschillende incorporaties begeleid bij ons partner bedrijf Company NL.

Ervaring

Op dit moment is Wefa van onschatbare waarde voor ons DTS team in Amsterdam. Ze is gespecialiseerd in Transfer Pricing en richt zich op de fiscale implicaties van beschermingsheffingen en 30%-regeling procedures. Ze houdt ervan om complexe vraagstukken aan te pakken, is altijd in voor een uitdaging en deinst er nooit voor terug om haar vaardigheden op de proef te stellen. Wefa is een integraal onderdeel van het team geworden – ze brengt haar expertise in om succesvolle resultaten te garanderen. Ze vindt veel voldoening in haar werk en de resultaten die het oplevert.