Victoria Serobian

Opleiding

Victoria is in Nederland gekomen toen ze één jaar oud was. Haar ouders kwamen als vluchteling uit Armenië naar Nederland. Victoria heeft haar hele leven mensen geholpen die vreemd waren in Nederland met allerlei overheidszaken. In 2020 behaalt ze haar bachelor Fiscaal Recht en Economie. Haar passie is mensen helpen. Met name mensen uit het buitenland die in Nederland iemand nodig hebben die ze kunnen vertrouwen met belastingaangiften en financiële zaken. Natuurlijk helpt ze ook graag particulieren en ondernemers uit Nederland om de weg te vinden in wirwar van de Nederlandse belastingverplichtingen.

Carrière

Victoria heeft tijdens haar studie stage gelopen bij de Belastingdienst waar ze aangiften voor particulieren verzorgde. In juli 2019 is Victoria gestart bij DTS Duijn’s Tax Solutions waar ze haar fiscale kennis verder heeft kunnen toepassen. Sinds 2020 is Victoria onze inkomstenbelasting specialist en managet ze het Inkomstenbelasting Team.

Ervaring

Victoria heeft zich vaak bezig gehouden met complexe aangiften inkomstenbelasting omtrent emigratie/immigratie, sociale verzekeringen, de 30%-regeling, aandelenopties en cryptovaluta. Omdat ze graag met cijfers bezig is, ondersteunt ze ondernemers ook graag door hun jaarrekeningen en btw-aangiften voor te bereiden. Ze heeft ervaring met boekhoudprogramma’s zoals Exact, Snelstart, Cash en Xero. Het leukste aan haar werk vindt ze het contact met de klant. Beschikbaar zijn voor de klant staat bij haar voorop! Wil je meer weten over Victoria en wat zij voor jou kan betekenen, neem dan contact op.