Rob Zoontjens

Opleiding

In 2006 ronde Rob zijn studies aan de Universiteit van Tilburg af. Na een studie Fiscale Economie en een studie Controlling is heeft hij zich middels de NOB en interne internationale opleidingen gespecialiseerd tot transfer pricing specialist.

Carrière

Na zijn opleidingen Fiscale Economie en Controlling heeft Rob het raakvlak van beide studies gevonden bij de transfer pricing afdeling van PwC. Na 10 jaar als transfer pricing adviseur te hebben gewerkt, heeft Rob een overstap gemaakt naar een inhouse positie en was als transfer pricing director bij ’s werelds grootste producent van generieke medicijnen verantwoordelijk voor allerhande Transfer Pricing aspecten voor vele entiteiten in 37 landen. In 2018 heeft Rob zijn eigen advieskantoor opgericht waarmee hij zich richt op het adviseren van middelgrote en grote multinationals. Sinds begin 2023 is hij verbonden aan DTS.

Ervaring

Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben als adviseur transfer pricing planning en inhouse verantwoordelijke heeft Rob veel kennis van value chain transformaties, supply chain planning, transfer pricing optimalisatie, litigation en compliance projecten. Hij weet met zijn technische kennis en praktische ervaring binnen een de complexiteit van een globaal opererende multinational een gedegen strategie en werkplan voor te stellen voor
bijvoorbeeld een efficient multinationaal compliance project waarbij de complexiteit van de verschillende betrokken landen niet uit het oog wordt verloren.