Jiri de Groot

Opleiding

Jiri begon in 2019 met het studeren van Hbo-rechten aan de Hogeschool van Amsterdam. In 2021 heeft hij de minor “Juridische Problemen in een Digitale Samenleving” succesvol afgerond. In 2023 heeft hij zijn bachelor Hbo-rechten behaald.

Carrière

In februari 2022 begon Jiri als stagiair bij DTS en sindsdien is zijn interesse in de fiscale wereld aangewakkerd. Tijdens zijn tijd bij DTS verbreedt hij voortdurend zijn begrip van fiscaal recht, zodat hij duidelijk advies kan geven aan de klanten van DTS en efficiënte hulp kan bieden aan onze senioren.

Ervaring

Jiri werkt nu al langer dan een jaar bij DTS en is vastbesloten om de fiscale wet- en regelgeving zo begrijpelijk en toegankelijk mogelijk te maken, zodat de cliënten van DTS geen problemen ondervinden bij het naleven ervan. Jiri’s werk staat in causaal verband met het diverse werk van de senioren van DTS, doordat hij hen ondersteunt bij allerlei kwesties. Dit betekent dat Jiri’s werk van dag tot dag varieert en dat hij onze klanten kan assisteren bij zaken over het gehele fiscale spectrum.