Diego Reppas

Opleiding

Nadat hij zijn middelbare school op Aruba had afgerond begon Diego aan zijn Bacheloropleiding “International Taxation and Law” aan de Hogeschool Rijn-Waal in 2015. Op dit moment schrijft Diego zijn scriptie over de renteaftrekbeperkingen die zijn opgesteld door BEPS en ATAD1. Beïnvloed door recente wereldwijde ontwikkelingen, richt Diego’s scriptie zich op de beperkingen van renteaftrek tijdens wereldwijde pandemieën en crises.

Carrière

Diego heeft tot nu toe een gevarieerde carrière gehad. In 2016 begon hij als sportverslaggever bij wedstrijden van Nederlandse professionele voetbalcompetities. In datzelfde jaar kreeg hij een baan als hoofdonderzoeker bij Grohe AG op hun hoofdkantoor in Düsseldorf. Hij behield beide banen tijdens zijn studie tot 2018, toen hij terugkeerde naar Aruba voor een stage van 6 maanden bij Grant Thornton – waar hij werkte als belastingconsulent. Nadat hij in 2019 terugkeerde naar Duitsland, ging hij als Paralegal aan de slag bij Duijn’s Tax Solutions. Momenteel werkt hij binnen het bedrijf voornamelijk aan oprichtigingen. Diego beschikt over een dynamische skillset maar zijn focus ligt op het leveren van diensten voor ondernemers met betrekking tot het vestigen in Nederland.

Ervaring

Hard werken is een tweede natuur voor iemand als Diego. Tijdens zijn studie werkte hij altijd minstens 40 uur per week. Voor hem is praktijkervaring meer waardevol dan in een klaslokaal zitten. Diego leerde dat als je wilt slagen, je een doorzetter moet zijn en dat je zelden nee als antwoord moet accepteren. Zijn passie is altijd min of meer hetzelfde geweest: het gaat om het opbouwen van relaties en het creëren van waarde. “Ik praat graag met ondernemers over de hele wereld en kom graag met werkbare oplossingen voor hun problemen. Het mooiste is als je een idee hebt waar de cliënt in eerste instantie niet aan dacht. Je kunt zien dat je bijdrage wordt gewaardeerd. Geen enkele klant is hetzelfde, dus ik leer bijna dagelijks over verschillende industrieën en markten.”