BTW Aangifte Buitenland

Wij verzorgen omzetbelasting aangiften in het buitenland. Voor het doen van buitenlandse aangifte BTW of een BTW-opgaaf in het buitenland is een internationaal BTW-netwerk nodig.

Wilt u hierover meer weten? Neem dan direct met ons contact op!

Wij hebben een internationaal BTW-aangifte netwerk dat direct voor u klaarstaat om snel advies te verschaffen of om u te helpen om uw buitenlandse aangifte BTW te verzorgen.

We verzorgen uw buitenlandse aangifte BTW in de volgende landen

Aangifte BTW België

Meestal is er in België een omzetbelasting aangifte nodig per kwartaal. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Belgische aangifte BTW te verzorgen. De opgaaf ICP en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Belgische registratie omzetbelasting, zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatie vereiste en wijzigingen in de lokale BTW wetgeving.

De drempel (het drempelbedrag) voor afstandsverkopen zoals bij webshops verschilt per EU-lidstaat. Voor België is het drempelbedrag voor afstandsverkopen of webshops EUR 35.000. Als uw jaarlijkse omzet in België dit drempel omzetbelasting bedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in België registreren voor een BTW-nummer en in België BTW-aangifte doen.

Naar overzicht BTW aangiften Buitenland

Aangifte BTW Bulgarije

Meestal is er in Bulgarije een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Bulgaarse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Bulgaarse registratie omzetbelasting, zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatie vereiste en wijzigingen in de lokale BTW wetgeving.

De drempel (het drempelbedrag) voor afstandsverkopen zoals bij webshops verschilt per EU-lidstaat. Voor Bulgarije is het drempelbedrag voor afstandsverkopen of webshops BGN 70.000. Als uw jaarlijkse omzet in Bulgarije dit drempel omzetbelasting bedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Bulgarije registreren voor een BTW-nummer en in Bulgarije BTW-aangifte doen.

Naar overzicht BTW aangiften Buitenland

Aangifte BTW Cyprus

Meestal is er in Cyprus een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Cypriotische aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Cypriotische registratie omzetbelasting, zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatie vereiste en wijzigingen in de lokale BTW wetgeving.

De drempel (het drempelbedrag) voor afstandsverkopen zoals bij webshops verschilt per EU-lidstaat. Voor Cyprus is het drempelbedrag voor afstandsverkopen of webshops EUR 35.000. Als uw jaarlijkse omzet in Cyprus dit drempel omzetbelasting bedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Cyprus registreren voor een BTW-nummer en in Cyprus BTW-aangifte doen.

Naar overzicht BTW aangiften Buitenland

Aangifte BTW Denemarken

Meestal is er in Denemarken een omzetbelasting aangifte nodig per kwartaal. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Deense aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Deense registratie omzetbelasting, zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatie vereiste en wijzigingen in de lokale BTW wetgeving.

De drempel (het drempelbedrag) voor afstandsverkopen zoals bij webshops verschilt per EU-lidstaat. Voor Denemarken is het drempelbedrag voor afstandsverkopen of webshops DKK 280.000. Als uw jaarlijkse omzet in Denemarken dit drempel omzetbelasting bedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Denemarken registreren voor een BTW-nummer en in Denemarken BTW-aangifte doen.

Naar overzicht BTW aangiften Buitenland

Aangifte BTW Duitsland

Meestal is er in Duitsland een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Duitse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Duitse registratie omzetbelasting, zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatie vereiste en wijzigingen in de lokale BTW wetgeving.

De drempel (het drempelbedrag) voor afstandsverkopen zoals bij webshops verschilt per EU-lidstaat. Voor Duitsland is het drempelbedrag voor afstandsverkopen of webshops EUR 100.000. Als uw jaarlijkse omzet in Duitsland dit drempel omzetbelasting bedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Duitsland registreren voor een BTW-nummer en in Duitsland BTW-aangifte doen.

Naar overzicht BTW aangiften Buitenland

Aangifte BTW Engeland

Meestal is er in het Engeland een omzetbelasting aangifte nodig per kwartaal. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Engelse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Engelse registratie omzetbelasting, zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatie vereiste en wijzigingen in de lokale BTW wetgeving.

De drempel (het drempelbedrag) voor afstandsverkopen zoals bij webshops verschilt per EU-lidstaat. Voor Verenigd Koninkrijk is het drempelbedrag voor afstandsverkopen of webshops GBP 70.000. Als uw jaarlijkse omzet in Verenigd Koninkrijk dit drempel omzetbelasting bedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Verenigd Koninkrijk registreren voor een BTW-nummer en in Verenigd Koninkrijk BTW-aangifte doen.

Naar overzicht BTW aangiften Buitenland

Aangifte BTW Estland

Meestal is er in Estland een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Estse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Estse registratie omzetbelasting, zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatie vereiste en wijzigingen in de lokale BTW wetgeving.

De drempel (het drempelbedrag) voor afstandsverkopen zoals bij webshops verschilt per EU-lidstaat. Voor Estland is het drempelbedrag voor afstandsverkopen of webshops EUR 35.000. Als uw jaarlijkse omzet in Estland dit drempel omzetbelasting bedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Estland registreren voor een BTW-nummer en in Estland BTW-aangifte doen.

Naar overzicht BTW aangiften Buitenland

Aangifte BTW Finland

Meestal is er in Finland een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Finse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Finse registratie omzetbelasting, zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatie vereiste en wijzigingen in de lokale BTW wetgeving.

De drempel (het drempelbedrag) voor afstandsverkopen zoals bij webshops verschilt per EU-lidstaat. Voor Finland is het drempelbedrag voor afstandsverkopen of webshops EUR 35.000. Als uw jaarlijkse omzet in Finland dit drempel omzetbelasting bedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Finland registreren voor een BTW-nummer en in Finland BTW-aangifte doen.

Naar overzicht BTW aangiften Buitenland

Aangifte BTW Frankrijk

Meestal is er in Frankrijk een omzetbelasting aangifte nodig per kwartaal. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Franse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Franse registratie omzetbelasting, zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatie vereiste en wijzigingen in de lokale BTW wetgeving.

De drempel (het drempelbedrag) voor afstandsverkopen zoals bij webshops verschilt per EU-lidstaat. Voor Frankrijk is het drempelbedrag voor afstandsverkopen of webshops EUR 35.000. Als uw jaarlijkse omzet in Frankrijk dit drempel omzetbelasting bedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Frankrijk registreren voor een BTW-nummer en in Frankrijk BTW-aangifte doen.

Naar overzicht BTW aangiften Buitenland

Aangifte BTW Griekenland

Meestal is er in Griekenland een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Griekse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Griekse registratie omzetbelasting, zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatie vereiste en wijzigingen in de lokale BTW wetgeving.

De drempel (het drempelbedrag) voor afstandsverkopen zoals bij webshops verschilt per EU-lidstaat. Voor Griekenland is het drempelbedrag voor afstandsverkopen of webshops EUR 35.000. Als uw jaarlijkse omzet in Griekenland dit drempel omzetbelasting bedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Griekenland registreren voor een BTW-nummer en in Griekenland BTW-aangifte doen.

Naar overzicht BTW aangiften Buitenland

Aangifte BTW Hongarije

Meestal is er in Hongarije een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Hongaarse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Hongaarse registratie omzetbelasting, zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatie vereiste en wijzigingen in de lokale BTW wetgeving.

De drempel (het drempelbedrag) voor afstandsverkopen zoals bij webshops verschilt per EU-lidstaat. Voor Hongarije is het drempelbedrag voor afstandsverkopen of webshops EUR 35.000. Als uw jaarlijkse omzet in Hongarije dit drempel omzetbelasting bedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Hongarije registreren voor een BTW-nummer en in Hongarije BTW-aangifte doen.

Naar overzicht BTW aangiften Buitenland

Aangifte BTW Ierland

Meestal is er in Ierland een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Ierse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Ierse registratie omzetbelasting, zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatie vereiste en wijzigingen in de lokale BTW wetgeving.

De drempel (het drempelbedrag) voor afstandsverkopen zoals bij webshops verschilt per EU-lidstaat. Voor Ierland is het drempelbedrag voor afstandsverkopen of webshops EUR 35.000. Als uw jaarlijkse omzet in Ierland dit drempel omzetbelasting bedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Ierland registreren voor een BTW-nummer en in Ierland BTW-aangifte doen.

Naar overzicht BTW aangiften Buitenland

Aangifte BTW Italië

Meestal is er in Italië een omzetbelasting aangifte nodig per kwartaal. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Italiaanse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Italiaanse registratie omzetbelasting, zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatie vereiste en wijzigingen in de lokale BTW wetgeving.

De drempel (het drempelbedrag) voor afstandsverkopen zoals bij webshops verschilt per EU-lidstaat. Voor Italië is het drempelbedrag voor afstandsverkopen of webshops EUR 35.000. Als uw jaarlijkse omzet in Italië dit drempel omzetbelasting bedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Italië registreren voor een BTW-nummer en in Italië BTW-aangifte doen.

Naar overzicht BTW aangiften Buitenland

Aangifte BTW Kroatië

Meestal is er in Kroatië een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Kroatische aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Kroatische registratie omzetbelasting, zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatie vereiste en wijzigingen in de lokale BTW wetgeving.

De drempel (het drempelbedrag) voor afstandsverkopen zoals bij webshops verschilt per EU-lidstaat. Voor Kroatië is het drempelbedrag voor afstandsverkopen of webshops HRK 270.000. Als uw jaarlijkse omzet in Kroatië dit drempel omzetbelasting bedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Kroatië registreren voor een BTW-nummer en in Kroatië BTW-aangifte doen.

 

Naar overzicht BTW aangiften Buitenland

Aangifte BTW Letland

Meestal is er in Letland een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Letse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Letse registratie omzetbelasting, zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatie vereiste en wijzigingen in de lokale BTW wetgeving.

De drempel (het drempelbedrag) voor afstandsverkopen zoals bij webshops verschilt per EU-lidstaat. Voor Letland is het drempelbedrag voor afstandsverkopen of webshops EUR 35.000. Als uw jaarlijkse omzet in Letland dit drempel omzetbelasting bedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Letland registreren voor een BTW-nummer en in Letland BTW-aangifte doen.

Naar overzicht BTW aangiften Buitenland

Aangifte BTW Litouwen

Meestal is er in Litouwen een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Litouwse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Litouwse registratie omzetbelasting, zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatie vereiste en wijzigingen in de lokale BTW wetgeving.

De drempel (het drempelbedrag) voor afstandsverkopen zoals bij webshops verschilt per EU-lidstaat. Voor Litouwen is het drempelbedrag voor afstandsverkopen of webshops EUR 35.000. Als uw jaarlijkse omzet in Litouwen dit drempel omzetbelasting bedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Litouwen registreren voor een BTW-nummer en in Litouwen BTW-aangifte doen.

Naar overzicht BTW aangiften Buitenland

Aangifte BTW Luxemburg

Meestal is er in Luxemburg een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Luxemburgse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Luxemburgse registratie omzetbelasting, zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatie vereiste en wijzigingen in de lokale BTW wetgeving.

De drempel (het drempelbedrag) voor afstandsverkopen zoals bij webshops verschilt per EU-lidstaat. Voor Luxemburg is het drempelbedrag voor afstandsverkopen of webshops EUR 100.000. Als uw jaarlijkse omzet in Luxemburg dit drempel omzetbelasting bedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Luxemburg registreren voor een BTW-nummer en in Luxemburg BTW-aangifte doen.

Naar overzicht BTW aangiften Buitenland

Aangifte BTW Malta

Meestal is er in Malta een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Maltese aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Maltese registratie omzetbelasting, zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatie vereiste en wijzigingen in de lokale BTW wetgeving.

De drempel (het drempelbedrag) voor afstandsverkopen zoals bij webshops verschilt per EU-lidstaat. Voor Malta is het drempelbedrag voor afstandsverkopen of webshops EUR 35.000. Als uw jaarlijkse omzet in Malta dit drempel omzetbelasting bedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Malta registreren voor een BTW-nummer en in Malta BTW-aangifte doen.

Naar overzicht BTW aangiften Buitenland

Aangifte BTW Oostenrijk

Meestal is er in Oostenrijk een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Oostenrijkse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Oostenrijkse registratie omzetbelasting, zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatie vereiste en wijzigingen in de lokale BTW wetgeving.

De drempel (het drempelbedrag) voor afstandsverkopen zoals bij webshops verschilt per EU-lidstaat. Voor Oostenrijk is het drempelbedrag voor afstandsverkopen of webshops EUR 35.000. Als uw jaarlijkse omzet in Oostenrijk dit drempel omzetbelasting bedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Oostenrijk registreren voor een BTW-nummer en in Oostenrijk BTW-aangifte doen.

Naar overzicht BTW aangiften Buitenland

Aangifte BTW Polen

Meestal is er in Polen een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Poolse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Poolse registratie omzetbelasting, zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatie vereiste en wijzigingen in de lokale BTW wetgeving.

De drempel (het drempelbedrag) voor afstandsverkopen zoals bij webshops verschilt per EU-lidstaat. Voor Polen is het drempelbedrag voor afstandsverkopen of webshops PLN 160.000. Als uw jaarlijkse omzet in Polen dit drempel omzetbelasting bedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Polen registreren voor een BTW-nummer en in Polen BTW-aangifte doen.

Naar overzicht BTW aangiften Buitenland

Aangifte BTW Portugal

Meestal is er in Portugal een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Portugeese aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Portugeese registratie omzetbelasting, zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatie vereiste en wijzigingen in de lokale BTW wetgeving.

De drempel (het drempelbedrag) voor afstandsverkopen zoals bij webshops verschilt per EU-lidstaat. Voor Portugal is het drempelbedrag voor afstandsverkopen of webshops EUR 35.000. Als uw jaarlijkse omzet in Portugal dit drempel omzetbelasting bedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Portugal registreren voor een BTW-nummer en in Portugal BTW-aangifte doen.

Naar overzicht BTW aangiften Buitenland

Aangifte BTW Roemenië

Meestal is er in Roemenië een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Roemeense aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Roemeense registratie omzetbelasting, zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatie vereiste en wijzigingen in de lokale BTW wetgeving.

De drempel (het drempelbedrag) voor afstandsverkopen zoals bij webshops verschilt per EU-lidstaat. Voor Roemenië is het drempelbedrag voor afstandsverkopen of webshops RON 118.000. Als uw jaarlijkse omzet in Roemenië dit drempel omzetbelasting bedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Roemenië registreren voor een BTW-nummer en in Roemenië BTW-aangifte doen.

Naar overzicht BTW aangiften Buitenland

Aangifte BTW Slovenië

Meestal is er in Slovenië een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Sloveense aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Sloveense registratie omzetbelasting, zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatie vereiste en wijzigingen in de lokale BTW wetgeving.

De drempel (het drempelbedrag) voor afstandsverkopen zoals bij webshops verschilt per EU-lidstaat. Voor Slovenië is het drempelbedrag voor afstandsverkopen of webshops EUR 35.000. Als uw jaarlijkse omzet in Slovenië dit drempel omzetbelasting bedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Slovenië registreren voor een BTW-nummer en in Slovenië BTW-aangifte doen.

Naar overzicht BTW aangiften Buitenland

Aangifte BTW Slowakije

Meestal is er in Slowakije een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Slowaakse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Slowaakse registratie omzetbelasting, zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatie vereiste en wijzigingen in de lokale BTW wetgeving.

De drempel (het drempelbedrag) voor afstandsverkopen zoals bij webshops verschilt per EU-lidstaat. Voor Slowakije is het drempelbedrag voor afstandsverkopen of webshops EUR 35.000. Als uw jaarlijkse omzet in Slowakije dit drempel omzetbelasting bedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Slowakije registreren voor een BTW-nummer en in Slowakije BTW-aangifte doen.

Naar overzicht BTW aangiften Buitenland

Aangifte BTW Spanje

Meestal is er in Spanje een omzetbelasting aangifte nodig per kwartaal. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Spaanse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Spaanse registratie omzetbelasting, zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatie vereiste en wijzigingen in de lokale BTW wetgeving.

De drempel (het drempelbedrag) voor afstandsverkopen zoals bij webshops verschilt per EU-lidstaat. Voor Spanje is het drempelbedrag voor afstandsverkopen of webshops EUR 35.000. Als uw jaarlijkse omzet in Spanje dit drempel omzetbelasting bedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Spanje registreren voor een BTW-nummer en in Spanje BTW-aangifte doen.

 

Naar overzicht BTW aangiften Buitenland

Aangifte BTW Tsjechië

Meestal is er in Tsjechië een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Tjechische aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Tjechische registratie omzetbelasting, zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatie vereiste en wijzigingen in de lokale BTW wetgeving.

De drempel (het drempelbedrag) voor afstandsverkopen zoals bij webshops verschilt per EU-lidstaat. Voor Tsjechië is het drempelbedrag voor afstandsverkopen of webshops CZK 1140.000. Als uw jaarlijkse omzet in Tsjechië dit drempel omzetbelasting bedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Tsjechië registreren voor een BTW-nummer en in Tsjechië BTW-aangifte doen.

Naar overzicht BTW aangiften Buitenland

Aangifte BTW Zweden

Meestal is er in het Zweden een omzetbelasting aangifte nodig per kwartaal. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Zweedse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Zweedse registratie omzetbelasting, zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatie vereiste en wijzigingen in de lokale BTW wetgeving.

De drempel (het drempelbedrag) voor afstandsverkopen zoals bij webshops verschilt per EU-lidstaat. Voor Zweden is het drempelbedrag voor afstandsverkopen of webshops Zweedse Kroon 320.000. Als uw jaarlijkse omzet in Zweden dit drempel omzetbelasting bedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Zweden registreren voor een BTW-nummer en in Zweden BTW-aangifte doen.

Naar overzicht BTW aangiften Buitenland