BTW Amerika

Net als de verschillende belastingen die u verschuldigd bent is de regelgeving omtrent BTW in Amerika afwijkend van de Europese norm. Men kent geen BTW in Amerika, maar rekent sales tax. Dit is een verkoop belasting die door een verkoper voor consumenten en bedrijven wordt geheven. Doordat men geen gebruikt maak van BTW in Amerika, maar gebruik maakt van sales tax geldt er ook een geheel andere wetgeving dan in Nederland of Europa. De sales tax is een statelijke belasting en de hoogte hiervan kan per staat verschillen. In Amerika verschilt de hoogte van de belastingen per staat niet alleen op basis van percentage. Ook verschilt het per product of deze wel of niet in de heffing wordt betrokken. Doordat er geen BTW in Amerika wordt geheven en de sales tax per staat erg kan verschillen is het verstandig om samen te werken met een ervaren belastingadviseur. Deze legt u uit waarom er geen BTW in Amerika geheven wordt en op welke wijze u om kunt gaan met de sales tax. Bij Duijn Tax bent u aan het juiste adres voor betrouwbaar en persoonlijk advies. Informeer naar de mogelijkheden.

BTW tarief Amerika

Bij het zaken doen met ondernemingen uit Amerika krijgt u te maken met het BTW tarief van Amerika. Bij het importeren van goederen en/of diensten uit Amerika moet u belasting in Amerika betalen. Doordat het BTW tarief in Amerika per staat verschilt bent u afhankelijk van de lokale tarieven. Doordat de regelgeving in Amerika afwijkt van de Nederlandse regelgeving kan specialistische kennis van internationale belastingregelingen grote voordelen bieden. Bij DTS werken wij met diverse ervaren internationale belastingadviseurs. Onze belastingadviseurs hebben onder meer in Amerika als Nederland jaren ervaring. Profiteer van onze specialistische kennis.

Belastingadvies voor Amerika

Gaat u ondernemen in Amerika of bent u reeds actief in Amerika? Eerlijk belastingadvies voor Amerika vindt u bij Duijn Tax. Onze belastingadviseurs zijn gespecialiseerd in internationale belastingvraagstukken en beschikken over een internationaal netwerk. Voor belastingadvies in Amerika gaan onze belastingadviseurs op zoek naar de meest gunstige regeling. Hierbij wordt indien nodig de kennis van Amerikaans belastingadviseurs ingeschakeld. Op deze wijze biedt DTS u het meest volledige belastingadvies voor Amerika. Duijn Tax staat voor u klaar.