Omzetbelasting aangifte Buitenland

Wij verzorgen aangiften omzetbelasting in het buitenland. Voor het doen van buitenlandse aangifte omzetbelasting of een BTW-opgaaf in het buitenland is een internationaal omzetbelastingnetwerk nodig.

Wilt u hierover meer weten? Neem dan direct met ons contact op!

Wij hebben een internationaal omzetbelastingaangiftenetwerk dat direct voor u klaarstaat om snel advies te verschaffen of om u te helpen om uw buitenlandse aangifte te verzorgen.

In de volgende landen kunnen we uw buitenlandse omzetbelastingaangifte verzorgen:

Omzetbelasting België
Omzetbelasting Bulgarije
Omzetbelasting Cyprus
Omzetbelasting Denemarken
Omzetbelasting Duitsland
Omzetbelasting Engeland
Omzetbelasting Estland
Omzetbelasting Finland
Omzetbelasting Frankrijk
Omzetbelasting Griekenland
Omzetbelasting Hongarije
Omzetbelasting Ierland
Omzetbelasting Italië
Omzetbelasting Kroatië
Omzetbelasting Letland
Omzetbelasting Litouwen
Omzetbelasting Luxemburg
Omzetbelasting Malta
Omzetbelasting Oostenrijk
Omzetbelasting Polen
Omzetbelasting Portugal
Omzetbelasting Roemenië
Omzetbelasting Slovenië
Omzetbelasting Slowakije
Omzetbelasting Spanje
Omzetbelasting Tsjechië
Omzetbelasting Zweden

Omzetbelasting Aangifte België


Meestal is er in België een omzetbelasting aangifte nodig per kwartaal. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Belgische omzetbelasting te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Belgische registratie omzetbelasting zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatievereisten en wijzigingen in de lokale BTW-wetgeving.

De omzetbelastingdrempel (het drempelbedrag) voor verkopen in het buitenland zoals bij internetverkopen verschilt per land. Per 1 juli 2021 vervallen de drempelbedragen voor intra-EU afstandsverkopen per EU-land. In plaats daarvan komt 1 gezamenlijk drempelbedrag van 10.000 euro (geldig voor alle intra-EU afstandsverkopen van goederen samen met de verkoop van digitale diensten aan consumenten in de EU). Als uw jaarlijkse verkopen in België dit omzetbedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in België registreren voor een omzetbelasting-nummer en in België omzetbelastingaangifte doen.

Naar overzicht Omzetbelasting Buitenland

Omzetbelasting Aangifte Bulgarije


Meestal is er in Bulgarije een omzetbelasting aangifte nodig per kwartaal. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Bulgaarse omzetbelasting te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Bulgaarse registratie omzetbelasting zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatievereisten en wijzigingen in de lokale BTW-wetgeving.

De omzetbelastingdrempel (het drempelbedrag) voor verkopen in het buitenland zoals bij internetverkopen verschilt per land. Per 1 juli 2021 vervallen de drempelbedragen voor intra-EU afstandsverkopen per EU-land. In plaats daarvan komt 1 gezamenlijk drempelbedrag van 10.000 euro (geldig voor alle intra-EU afstandsverkopen van goederen samen met de verkoop van digitale diensten aan consumenten in de EU). Als uw jaarlijkse verkopen in Bulgarije dit omzetbedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Bulgarije registreren voor een omzetbelasting-nummer en in Bulgarije omzetbelastingaangifte doen.
Naar overzicht Omzetbelasting Buitenland
Omzetbelasting Aangifte Cyprus
Meestal is er in Cyprus een omzetbelasting aangifte nodig per kwartaal. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Cypriotische omzetbelasting te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Cypriotische registratie omzetbelasting zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatievereisten en wijzigingen in de lokale BTW-wetgeving.

De omzetbelastingdrempel (het drempelbedrag) voor verkopen in het buitenland zoals bij internetverkopen verschilt per land. Per 1 juli 2021 vervallen de drempelbedragen voor intra-EU afstandsverkopen per EU-land. In plaats daarvan komt 1 gezamenlijk drempelbedrag van 10.000 euro (geldig voor alle intra-EU afstandsverkopen van goederen samen met de verkoop van digitale diensten aan consumenten in de EU). Als uw jaarlijkse verkopen in Cyprus dit omzetbedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Cyprus registreren voor een omzetbelasting-nummer en in Cyprus omzetbelastingaangifte doen.

Naar overzicht Omzetbelasting Buitenland
Omzetbelasting Aangifte Denemarken
Meestal is er in Denemarken een omzetbelasting aangifte nodig per kwartaal. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Deense omzetbelasting te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Deense registratie omzetbelasting zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatievereisten en wijzigingen in de lokale BTW-wetgeving.

De omzetbelastingdrempel (het drempelbedrag) voor verkopen in het buitenland zoals bij internetverkopen verschilt per land. Per 1 juli 2021 vervallen de drempelbedragen voor intra-EU afstandsverkopen per EU-land. In plaats daarvan komt 1 gezamenlijk drempelbedrag van 10.000 euro (geldig voor alle intra-EU afstandsverkopen van goederen samen met de verkoop van digitale diensten aan consumenten in de EU). Als uw jaarlijkse verkopen in Denemarken dit omzetbedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Denemarken registreren voor een omzetbelasting-nummer en in Denemarken omzetbelastingaangifte doen.

Naar overzicht Omzetbelasting Buitenland
Omzetbelasting Aangifte Duitsland
Meestal is er in Duitsland een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Duitse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Duitse registratie omzetbelasting zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatievereisten en wijzigingen in de lokale BTW-wetgeving.

De omzetbelastingdrempel (het drempelbedrag) voor verkopen in het buitenland zoals bij internetverkopen verschilt per land. Per 1 juli 2021 vervallen de drempelbedragen voor intra-EU afstandsverkopen per EU-land. In plaats daarvan komt 1 gezamenlijk drempelbedrag van 10.000 euro (geldig voor alle intra-EU afstandsverkopen van goederen samen met de verkoop van digitale diensten aan consumenten in de EU). Als uw jaarlijkse verkopen in Duitsland dit omzetbedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Duitsland registreren voor een omzetbelasting-nummer en in Duitsland omzetbelastingaangifte doen.
Naar overzicht Omzetbelasting Buitenland
Omzetbelasting Aangifte Engeland
Meestal is er in het Engeland een omzetbelasting aangifte nodig per kwartaal. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Engelse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Engelse registratie omzetbelasting zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatievereisten en wijzigingen in de lokale BTW-wetgeving.

De omzetbelastingdrempel (het drempelbedrag) voor verkopen in het buitenland zoals bij internetverkopen verschilt per land. Als uw jaarlijkse verkopen in Verenigd Koninkrijk dit omzetbedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Verenigd Koninkrijk registreren voor een omzetbelasting-nummer en in Verenigd Koninkrijk omzetbelastingaangifte doen.
Naar overzicht Omzetbelasting Buitenland
Omzetbelasting Aangifte Estland
Meestal is er in Estland een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Estse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Estse registratie omzetbelasting zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatievereisten en wijzigingen in de lokale BTW-wetgeving.

De omzetbelastingdrempel (het drempelbedrag) voor verkopen in het buitenland zoals bij internetverkopen verschilt per land. Per 1 juli 2021 vervallen de drempelbedragen voor intra-EU afstandsverkopen per EU-land. In plaats daarvan komt 1 gezamenlijk drempelbedrag van 10.000 euro (geldig voor alle intra-EU afstandsverkopen van goederen samen met de verkoop van digitale diensten aan consumenten in de EU). Als uw jaarlijkse verkopen in Estland dit omzetbedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Estland registreren voor een omzetbelasting-nummer en in Estland omzetbelastingaangifte doen.
Naar overzicht Omzetbelasting Buitenland
Omzetbelasting Aangifte Finland
Meestal is er in Finland een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Finse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Finse registratie omzetbelasting zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatievereisten en wijzigingen in de lokale BTW-wetgeving.

De omzetbelastingdrempel (het drempelbedrag) voor verkopen in het buitenland zoals bij internetverkopen verschilt per land. Per 1 juli 2021 vervallen de drempelbedragen voor intra-EU afstandsverkopen per EU-land. In plaats daarvan komt 1 gezamenlijk drempelbedrag van 10.000 euro (geldig voor alle intra-EU afstandsverkopen van goederen samen met de verkoop van digitale diensten aan consumenten in de EU). Als uw jaarlijkse verkopen in Finland dit omzetbedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Finland registreren voor een omzetbelasting-nummer en in Finland omzetbelastingaangifte doen.
Naar overzicht Omzetbelasting Buitenland
Omzetbelasting Aangifte Frankrijk
Meestal is er in Frankrijk een omzetbelasting aangifte nodig per kwartaal. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Franse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Franse registratie omzetbelasting zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatievereisten en wijzigingen in de lokale BTW-wetgeving.

De omzetbelastingdrempel (het drempelbedrag) voor verkopen in het buitenland zoals bij internetverkopen verschilt per land. Per 1 juli 2021 vervallen de drempelbedragen voor intra-EU afstandsverkopen per EU-land. In plaats daarvan komt 1 gezamenlijk drempelbedrag van 10.000 euro (geldig voor alle intra-EU afstandsverkopen van goederen samen met de verkoop van digitale diensten aan consumenten in de EU). Als uw jaarlijkse verkopen in Frankrijk dit omzetbedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Frankrijk registreren voor een omzetbelasting-nummer en in Frankrijk omzetbelastingaangifte doen.

Naar overzicht Omzetbelasting Buitenland
Omzetbelasting Aangifte Griekenland
Meestal is er in Griekenland een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Griekse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Griekse registratie omzetbelasting zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatievereisten en wijzigingen in de lokale BTW-wetgeving.

De omzetbelastingdrempel (het drempelbedrag) voor verkopen in het buitenland zoals bij internetverkopen verschilt per land. Per 1 juli 2021 vervallen de drempelbedragen voor intra-EU afstandsverkopen per EU-land. In plaats daarvan komt 1 gezamenlijk drempelbedrag van 10.000 euro (geldig voor alle intra-EU afstandsverkopen van goederen samen met de verkoop van digitale diensten aan consumenten in de EU). Als uw jaarlijkse verkopen in Griekenland dit omzetbedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Griekenland registreren voor een omzetbelasting-nummer en in Griekenland omzetbelastingaangifte doen.
Naar overzicht Omzetbelasting Buitenland
Omzetbelasting Aangifte Hongarije
Meestal is er in Hongarije een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Hongaarse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Hongaarse registratie omzetbelasting zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatievereisten en wijzigingen in de lokale BTW-wetgeving.

De omzetbelastingdrempel (het drempelbedrag) voor verkopen in het buitenland zoals bij internetverkopen verschilt per land. Per 1 juli 2021 vervallen de drempelbedragen voor intra-EU afstandsverkopen per EU-land. In plaats daarvan komt 1 gezamenlijk drempelbedrag van 10.000 euro (geldig voor alle intra-EU afstandsverkopen van goederen samen met de verkoop van digitale diensten aan consumenten in de EU). Als uw jaarlijkse verkopen in Hongarije dit omzetbedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Hongarije registreren voor een omzetbelasting-nummer en in Hongarije omzetbelastingaangifte doen.
Naar overzicht Omzetbelasting Buitenland
Omzetbelasting Aangifte Ierland
Meestal is er in Ierland een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Ierse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Ierse registratie omzetbelasting zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatievereisten en wijzigingen in de lokale BTW-wetgeving.

De omzetbelastingdrempel (het drempelbedrag) voor verkopen in het buitenland zoals bij internetverkopen verschilt per land. Per 1 juli 2021 vervallen de drempelbedragen voor intra-EU afstandsverkopen per EU-land. In plaats daarvan komt 1 gezamenlijk drempelbedrag van 10.000 euro (geldig voor alle intra-EU afstandsverkopen van goederen samen met de verkoop van digitale diensten aan consumenten in de EU). Als uw jaarlijkse verkopen in Ierland dit omzetbedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Ierland registreren voor een omzetbelasting-nummer en in Ierland omzetbelastingaangifte doen.
Naar overzicht Omzetbelasting Buitenland
Omzetbelasting Aangifte Italië
Meestal is er in Italië een omzetbelasting aangifte nodig per kwartaal. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Italiaanse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Italiaanse registratie omzetbelasting zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatievereisten en wijzigingen in de lokale BTW-wetgeving.

De omzetbelastingdrempel (het drempelbedrag) voor verkopen in het buitenland zoals bij internetverkopen verschilt per land. Per 1 juli 2021 vervallen de drempelbedragen voor intra-EU afstandsverkopen per EU-land. In plaats daarvan komt 1 gezamenlijk drempelbedrag van 10.000 euro (geldig voor alle intra-EU afstandsverkopen van goederen samen met de verkoop van digitale diensten aan consumenten in de EU). Als uw jaarlijkse verkopen in Italië dit omzetbedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Italië registreren voor een omzetbelasting-nummer en in Italië omzetbelastingaangifte doen.
Naar overzicht Omzetbelasting Buitenland
Omzetbelasting Aangifte Kroatië
Meestal is er in Kroatië een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Kroatische aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Kroatische registratie omzetbelasting zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatievereisten en wijzigingen in de lokale BTW-wetgeving.

De omzetbelastingdrempel (het drempelbedrag) voor verkopen in het buitenland zoals bij internetverkopen verschilt per land. Per 1 juli 2021 vervallen de drempelbedragen voor intra-EU afstandsverkopen per EU-land. In plaats daarvan komt 1 gezamenlijk drempelbedrag van 10.000 euro (geldig voor alle intra-EU afstandsverkopen van goederen samen met de verkoop van digitale diensten aan consumenten in de EU). Als uw jaarlijkse verkopen in Kroatië dit omzetbedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Kroatië registreren voor een omzetbelasting-nummer en in Kroatië omzetbelastingaangifte doen.
Naar overzicht Omzetbelasting Buitenland
Aangifte BTW Letland
Meestal is er in Letland een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Letse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Letse registratie omzetbelasting zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatievereisten en wijzigingen in de lokale BTW-wetgeving.

De omzetbelastingdrempel (het drempelbedrag) voor verkopen in het buitenland zoals bij internetverkopen verschilt per land. Per 1 juli 2021 vervallen de drempelbedragen voor intra-EU afstandsverkopen per EU-land. In plaats daarvan komt 1 gezamenlijk drempelbedrag van 10.000 euro (geldig voor alle intra-EU afstandsverkopen van goederen samen met de verkoop van digitale diensten aan consumenten in de EU). Als uw jaarlijkse verkopen in Letland dit omzetbedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Letland registreren voor een omzetbelasting-nummer en in Letland omzetbelastingaangifte doen.

Naar overzicht Omzetbelasting Buitenland

Omzetbelasting Aangifte Litouwen


Meestal is er in Litouwen een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Litouwse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Litouwse registratie omzetbelasting zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatievereisten en wijzigingen in de lokale BTW-wetgeving.

De omzetbelastingdrempel (het drempelbedrag) voor verkopen in het buitenland zoals bij internetverkopen verschilt per land. Per 1 juli 2021 vervallen de drempelbedragen voor intra-EU afstandsverkopen per EU-land. In plaats daarvan komt 1 gezamenlijk drempelbedrag van 10.000 euro (geldig voor alle intra-EU afstandsverkopen van goederen samen met de verkoop van digitale diensten aan consumenten in de EU). Als uw jaarlijkse verkopen in Litouwen dit omzetbedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Litouwen registreren voor een omzetbelasting-nummer en in Litouwen omzetbelastingaangifte doen.

Naar overzicht Omzetbelasting Buitenland

Omzetbelasting Aangifte Luxemburg


Meestal is er in Luxemburg een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Luxemburgse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Luxemburgse registratie omzetbelasting zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatievereisten en wijzigingen in de lokale BTW-wetgeving.

De omzetbelastingdrempel (het drempelbedrag) voor verkopen in het buitenland zoals bij internetverkopen verschilt per land. Per 1 juli 2021 vervallen de drempelbedragen voor intra-EU afstandsverkopen per EU-land. In plaats daarvan komt 1 gezamenlijk drempelbedrag van 10.000 euro (geldig voor alle intra-EU afstandsverkopen van goederen samen met de verkoop van digitale diensten aan consumenten in de EU). Als uw jaarlijkse verkopen in Luxemburg dit omzetbedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Luxemburg registreren voor een omzetbelasting-nummer en in Luxemburg omzetbelastingaangifte doen.

Naar overzicht Omzetbelasting Buitenland

Omzetbelasting Aangifte Malta


Meestal is er in Malta een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Maltese aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Maltese registratie omzetbelasting zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatievereisten en wijzigingen in de lokale BTW-wetgeving.

De omzetbelastingdrempel (het drempelbedrag) voor verkopen in het buitenland zoals bij internetverkopen verschilt per land. Per 1 juli 2021 vervallen de drempelbedragen voor intra-EU afstandsverkopen per EU-land. In plaats daarvan komt 1 gezamenlijk drempelbedrag van 10.000 euro (geldig voor alle intra-EU afstandsverkopen van goederen samen met de verkoop van digitale diensten aan consumenten in de EU). Als uw jaarlijkse verkopen in Malta dit omzetbedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Malta registreren voor een omzetbelasting-nummer en in Malta omzetbelastingaangifte doen.

Naar overzicht Omzetbelasting Buitenland

Omzetbelasting Aangifte Oostenrijk


Meestal is er in Oostenrijk een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Oostenrijkse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Oostenrijkse registratie omzetbelasting zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatievereisten en wijzigingen in de lokale BTW-wetgeving.

De omzetbelastingdrempel (het drempelbedrag) voor verkopen in het buitenland zoals bij internetverkopen verschilt per land. Per 1 juli 2021 vervallen de drempelbedragen voor intra-EU afstandsverkopen per EU-land. In plaats daarvan komt 1 gezamenlijk drempelbedrag van 10.000 euro (geldig voor alle intra-EU afstandsverkopen van goederen samen met de verkoop van digitale diensten aan consumenten in de EU). Als uw jaarlijkse verkopen in Oostenrijk dit omzetbedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Oostenrijk registreren voor een omzetbelasting-nummer en in Oostenrijk omzetbelastingaangifte doen.

Naar overzicht Omzetbelasting Buitenland

Omzetbelasting Aangifte Polen


Meestal is er in Polen een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Poolse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Poolse registratie omzetbelasting zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatievereisten en wijzigingen in de lokale BTW-wetgeving.

De omzetbelastingdrempel (het drempelbedrag) voor verkopen in het buitenland zoals bij internetverkopen verschilt per land. Per 1 juli 2021 vervallen de drempelbedragen voor intra-EU afstandsverkopen per EU-land. In plaats daarvan komt 1 gezamenlijk drempelbedrag van 10.000 euro (geldig voor alle intra-EU afstandsverkopen van goederen samen met de verkoop van digitale diensten aan consumenten in de EU). Als uw jaarlijkse verkopen in Polen dit omzetbedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Polen registreren voor een omzetbelasting-nummer en in Polen omzetbelastingaangifte doen.

Naar overzicht Omzetbelasting Buitenland

Omzetbelasting Aangifte Portugal


Meestal is er in Portugal een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Portugeese aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Portugeese registratie omzetbelasting zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatievereisten en wijzigingen in de lokale BTW-wetgeving.

De omzetbelastingdrempel (het drempelbedrag) voor verkopen in het buitenland zoals bij internetverkopen verschilt per land. Per 1 juli 2021 vervallen de drempelbedragen voor intra-EU afstandsverkopen per EU-land. In plaats daarvan komt 1 gezamenlijk drempelbedrag van 10.000 euro (geldig voor alle intra-EU afstandsverkopen van goederen samen met de verkoop van digitale diensten aan consumenten in de EU). Als uw jaarlijkse verkopen in Portugal dit omzetbedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Portugal registreren voor een omzetbelasting-nummer en in Portugal omzetbelastingaangifte doen.

Naar overzicht Omzetbelasting Buitenland

Omzetbelasting Aangifte Roemenië


Meestal is er in Roemenië een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Roemeense aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Roemeense registratie omzetbelasting zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatievereisten en wijzigingen in de lokale BTW-wetgeving.

De omzetbelastingdrempel (het drempelbedrag) voor verkopen in het buitenland zoals bij internetverkopen verschilt per land. Per 1 juli 2021 vervallen de drempelbedragen voor intra-EU afstandsverkopen per EU-land. In plaats daarvan komt 1 gezamenlijk drempelbedrag van 10.000 euro (geldig voor alle intra-EU afstandsverkopen van goederen samen met de verkoop van digitale diensten aan consumenten in de EU). Als uw jaarlijkse verkopen in Roemenië dit omzetbedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Roemenië registreren voor een omzetbelasting-nummer en in Roemenië omzetbelastingaangifte doen.

Naar overzicht Omzetbelasting Buitenland

Omzetbelasting Aangifte Slovenië


Meestal is er in Slovenië een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Sloveense aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Sloveense registratie omzetbelasting zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatievereisten en wijzigingen in de lokale BTW-wetgeving.

De omzetbelastingdrempel (het drempelbedrag) voor verkopen in het buitenland zoals bij internetverkopen verschilt per land. Per 1 juli 2021 vervallen de drempelbedragen voor intra-EU afstandsverkopen per EU-land. In plaats daarvan komt 1 gezamenlijk drempelbedrag van 10.000 euro (geldig voor alle intra-EU afstandsverkopen van goederen samen met de verkoop van digitale diensten aan consumenten in de EU). Als uw jaarlijkse verkopen in Slovenië dit omzetbedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Slovenië registreren voor een omzetbelasting-nummer en in Slovenië omzetbelastingaangifte doen.

Naar overzicht Omzetbelasting Buitenland

Omzetbelasting Aangifte Slowakije


Meestal is er in Slowakije een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Slowaakse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Slowaakse registratie omzetbelasting zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatievereisten en wijzigingen in de lokale BTW-wetgeving.

De omzetbelastingdrempel (het drempelbedrag) voor verkopen in het buitenland zoals bij internetverkopen verschilt per land. Per 1 juli 2021 vervallen de drempelbedragen voor intra-EU afstandsverkopen per EU-land. In plaats daarvan komt 1 gezamenlijk drempelbedrag van 10.000 euro (geldig voor alle intra-EU afstandsverkopen van goederen samen met de verkoop van digitale diensten aan consumenten in de EU). Als uw jaarlijkse verkopen in Slowakije dit omzetbedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Slowakije registreren voor een omzetbelasting-nummer en in Slowakije omzetbelastingaangifte doen.

Naar overzicht Omzetbelasting Buitenland

Omzetbelasting Aangifte Spanje


Meestal is er in Spanje een omzetbelasting aangifte nodig per kwartaal. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Spaanse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Spaanse registratie omzetbelasting zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatievereisten en wijzigingen in de lokale BTW-wetgeving.

De omzetbelastingdrempel (het drempelbedrag) voor verkopen in het buitenland zoals bij internetverkopen verschilt per land. Per 1 juli 2021 vervallen de drempelbedragen voor intra-EU afstandsverkopen per EU-land. In plaats daarvan komt 1 gezamenlijk drempelbedrag van 10.000 euro (geldig voor alle intra-EU afstandsverkopen van goederen samen met de verkoop van digitale diensten aan consumenten in de EU). Als uw jaarlijkse verkopen in Spanje dit omzetbedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Spanje registreren voor een omzetbelasting-nummer en in Spanje omzetbelastingaangifte doen.

Naar overzicht Omzetbelasting Buitenland

Omzetbelasting Aangifte Tsjechië


Meestal is er in Tsjechië een omzetbelasting aangifte nodig per maand. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Tjechische aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Tjechische registratie omzetbelasting zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatievereisten en wijzigingen in de lokale BTW-wetgeving.

De omzetbelastingdrempel (het drempelbedrag) voor verkopen in het buitenland zoals bij internetverkopen verschilt per land. Per 1 juli 2021 vervallen de drempelbedragen voor intra-EU afstandsverkopen per EU-land. In plaats daarvan komt 1 gezamenlijk drempelbedrag van 10.000 euro (geldig voor alle intra-EU afstandsverkopen van goederen samen met de verkoop van digitale diensten aan consumenten in de EU). Als uw jaarlijkse verkopen in Tsjechië dit omzetbedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Tsjechië registreren voor een omzetbelasting-nummer en in Tsjechië omzetbelastingaangifte doen.

Naar overzicht Omzetbelasting Buitenland

Omzetbelasting Aangifte Zweden


Meestal is er in het Zweden een omzetbelasting aangifte nodig per kwartaal. Vraag naar onze scherpe adviezen en prijzen om uw Zweedse aangifte BTW te verzorgen. De (opgaaf ICP) en intrastat verwerkingen kunnen wij ook doen. Bij het opzetten van uw Zweedse registratie omzetbelasting zullen we ook de eerste factuurcheck doen. Tevens verschaffen we updates betreffende de diverse facturatievereisten en wijzigingen in de lokale BTW-wetgeving.

De omzetbelastingdrempel (het drempelbedrag) voor verkopen in het buitenland zoals bij internetverkopen verschilt per land. Per 1 juli 2021 vervallen de drempelbedragen voor intra-EU afstandsverkopen per EU-land. In plaats daarvan komt 1 gezamenlijk drempelbedrag van 10.000 euro (geldig voor alle intra-EU afstandsverkopen van goederen samen met de verkoop van digitale diensten aan consumenten in de EU).Als uw jaarlijkse verkopen in Zweden dit omzetbedrag overschrijdt, of vorig jaar overschreden heeft, moet u zich in Zweden registreren voor een omzetbelasting-nummer en in Zweden omzetbelastingaangifte doen.

Naar overzicht Omzetbelasting Buitenland

Meer berichten

Neem contact op

Amsterdam – Kleine-Gartmanplantsoen 21
Arnhem – Willemsplein 34-2
Nederland

E info@duijntax.com
T +31 (0) 88 – 8 387 669

DTS Duijn’s Tax Solutions B.V.
Bank: Rabobank
BIC: RABONL2U
IBAN: NL64RABO0167742167