Boetes

De naderende deadline voor het indienen en betalen van belastingen doet steeds de angst voor boetes toenemen. Bovendien neemt de Nederlandse belastingdienst elk jaar een specifiek onderdeel van de belastingaangifte extra onder de loep. Iedereen die daarbij betrapt wordt op fouten, loopt de kans op een boete. Die kan namelijk oplopen tot maar liefst EUR 4.920, afhankelijk van de aard van de fout en het soort belasting waarop die betrekking heeft.

Door u tijdig te laten adviseren en informeren over de verschillende soorten belastingen en hun deadlines vermijdt u onnodige stress. DTS kan u helpen risico’s te ontdekken en mogelijke boetes voor u en/of uw bedrijf te vermijden. Komt alle hulp te laat komt en hebt u reeds een boete opgelopen? Dan loont het steeds een bezwaar in te dienen. DTS kan u helpen bij de procedure. Zo trachten we steeds u boete zo veel mogelijk te verlagen of zelfs tot nihil laten vernietigen. Onze blog verschaft u daarover meer informatie.

Door u tijdig te laten adviseren en informeren over de verschillende soorten belastingen en hun deadlines, vermijdt u onnodige stress. DTS kan u helpen risico’s te ontdekken en mogelijke boetes te voorkomen.

Voor particulieren is het belangrijk om tijdig geïnformeerd en geadviseerd te worden over belastingverplichtingen. DTS staat klaar om u te begeleiden bij het indienen van uw belastingaangiften en het voorkomen van fouten die tot boetes kunnen leiden.

Gemeentebelastingen kunnen complex zijn met verschillende regels en deadlines afhankelijk van uw locatie. DTS biedt deskundig advies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat u aan alle gemeentelijke belastingvereisten voldoet.

Milieubelastingen zijn bedoeld om milieuvriendelijk gedrag te stimuleren en de belastingdruk eerlijk te verdelen. DTS biedt u het advies en de informatie die u nodig heeft om aan uw milieubelastingverplichtingen te voldoen en eventuele boetes te vermijden.

Hebt u nog vragen? Neem nu contact met ons op.

Meer berichten

Neem contact op

Amsterdam – Kleine-Gartmanplantsoen 21
Arnhem – Willemsplein 34-2
Nederland

E info@duijntax.com
T +31 (0) 88 – 8 387 669

DTS Duijn’s Tax Solutions B.V.
Bank: Rabobank
BIC: RABONL2U
IBAN: NL64RABO0167742167