Boetes

De naderende deadline voor het indienen en betalen van belastingen doet steeds de angst voor boetes toenemen. Bovendien neemt de Nederlandse belastingdienst elk jaar een specifiek onderdeel van de belastingaangifte extra onder de loep. Iedereen die daarbij betrapt wordt op fouten, loopt de kans op een boete. Die kan oplopen tot maar liefst EUR 4 920, afhankelijk van de aard van de fout en soort belasting waarop die betrekking heeft.

Door u tijdig te laten adviseren en informeren over de verschillende soorten belastingen en hun deadlines vermijdt u onnodige stress. DTS kan u helpen risico’s te ontdekken en mogelijke boetes voor u en/of uw bedrijf te vermijden. Komt alle hulp te laat komt en hebt u reeds een boete opgelopen? Dan loont het steeds een bezwaar in te dienen. DTS kan u helpen bij de procedure. Zo trachten we steeds u boete zo veel mogelijk te verlagen of zelfs tot nihil laten vernietigen. Onze blog verschaft u daarover meer informatie.

belastingen voor ondernemers
belastingen voor particulieren
gemeentebelastingen
milieubelastingen

Hebt u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Meer berichten

Neem contact op

Amsterdam – Kleine-Gartmanplantsoen 21
Arnhem – Willemsplein 34-2
Nederland

E info@duijntax.com
T +31 (0) 88 – 8 387 669

DTS Duijn’s Tax Solutions B.V.
Bank: Rabobank
BIC: RABONL2U
IBAN: NL64RABO0167742167