Belasting advies

Door sterke projectmanagementvaardigheden is het mogelijk voor DTS om zich te conformeren aan strakke deadlines en budgetten. Wij leggen ons toe op belasting advies voor Nederlandse vennootschapsbelasting en Nederlandse dividendbelasting.

Belasting advies Nederlands Belastingstelsel

Via een netwerk van onafhankelijke specialisten is het mogelijk om een breed scala aan diensten te kunnen aanbieden, terwijl wij tegelijkertijd de meest gerede specialist kunnen inschakelen.
Onze Nederlandse belasting advies diensten kunnen worden onderverdeeld in de volgende elementen:

Rulings, zoals Advance Tax Rulings (ATR) en Advance Pricing Agreements (APA), bieden zekerheid vooraf over de fiscale behandeling van toekomstige transacties. Wij begeleiden u door het proces van het aanvragen en verkrijgen van deze rulings bij de Nederlandse belastingdienst. Zo kunt u met vertrouwen zakelijke beslissingen nemen.

Hybride financieringen combineren elementen van zowel eigen vermogen als vreemd vermogen. Wij adviseren over de fiscale implicaties en structuren van hybride financieringsinstrumenten.  Zo zorgen we ervoor dat uw financieringsstrategie optimaal aansluit bij uw bedrijfsdoelstellingen en voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.

Hybride entiteiten worden voor belastingdoeleinden anders behandeld in verschillende rechtsgebieden. Wij bieden advies over het gebruik van hybride entiteiten in uw bedrijfsstructuur om belastingefficiëntie te optimaliseren en dubbele belasting te voorkomen.

Verdragen ter voorkoming van dubbele belasting (DTA’s) zijn essentieel voor bedrijven die internationaal opereren. Wij analyseren deze verdragen om te bepalen hoe ze van invloed zijn op uw belastingpositie en adviseren over de beste manier om deze verdragen in uw voordeel te benutten.

Onze vennootschapsbelastingopinies bieden diepgaande analyses en adviezen over specifieke vennootschapsbelastingkwesties. Wij helpen u bij het interpreteren van complexe belastingwetgeving en adviseren over de beste strategieën.

Dividendbelasting is een belasting die wordt geheven op dividenden die door Nederlandse bedrijven worden uitgekeerd. Wij bieden advies over de toepassing van dividendbelasting, inclusief mogelijke vrijstellingen en verminderingen, om ervoor te zorgen dat u optimaal profiteert van de beschikbare fiscale voordelen.

Wij uitgebreid Nederlands belastingadvies aan bedrijven en particulieren die actief zijn in Nederland. Ons doel is om u te helpen navigeren door het complexe Nederlandse belastingstelsel en ervoor te zorgen dat u voldoet aan alle wettelijke vereisten terwijl u optimaal profiteert van fiscale voordelen.

Bij DTS begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakt belastingadvies dat aansluit bij uw specifieke behoeften. Of u nu meer wilt weten over onze partners, onze waarden of onze tarieven, wij staan klaar om u te helpen met al uw vragen.

Meer berichten

Neem contact op

Amsterdam – Kleine-Gartmanplantsoen 21
Arnhem – Willemsplein 34-2
Nederland

E info@duijntax.com
T +31 (0) 88 – 8 387 669

DTS Duijn’s Tax Solutions B.V.
Bank: Rabobank
BIC: RABONL2U
IBAN: NL64RABO0167742167